Durdauwers Nieuws
2021

 

Jubilea!
Op zaterdag 16 oktber2021 organiseerde de Erpse Muziekvereniging OBK een speciaal concert om haar jubilerende muzikanten in het zonnetje te kunnen zetten. Maar liefst 5 van hen spelen actief mee in Blaaskapel De Durdauwers: Gilbert 25 jaar, Wern 40 jaar en Willie, Harry en Jan alle drie 60 jaar. Ook fluitiste Sandra (25 jaar) deelde in de feestvreugde.
Voorzitter Wern van Asseldonk reikte de bondsinsignes uit. Natuurlijk niet aan zichzelf!
Als je er niet bij was, klik hier!

 

Topfan Durdauwers
Op zaterdag 5 juni 2021 organiseerden de kinderen van Addy en Nico een verrassing voor hun ouders. Addy is al een tijdje ziek en het leek hun zonen tijd voor een muzikaal opkikkertje. In de vorm van een straatfeestje met familie en kennissen.
Naast een zangduo dat het levenslied hoog in het vaandel bleek te hebben, speelde ook blaaskapel De Durdauwers enkele deuntjes voor Addy. Al jaren een topfan en gangmaker bij optredens van het orkest.

 

Nieuwjaar 2021
Op de valreep naar het nieuwe jaar feliciteerde Muziekvereniging OBK een vijftal muzikanten met hun verenigingsjubileum, waarvan er maar liefst vier spelen in blaaskapel De Durdauwers.
In 2020 waren zij ieder al enkele tientallen jaren lid van de muziekvereniging.

Wern speelt 40 jaar slagwerk in de slagwerkgroep en het harmonieorkest. Hij bedient de laatste jaren bij De Durdauwers de grote trom en zo nodig de drumset.
Harry speelt 60 jaar trompet in zowel het harmonieorkest als de blaaskapel en al jaren in opleidingsorkest Funtastic.
Willie speelt de bas in harmonieorkest en blaaskapel. En sjouwt al 60 jaar met zijn grote besbas rond bij serenades en muzikale wandelingen.
Jan speelt in het harmonieorkest en de blaaskapel. Oorspronkelijk 60 jaar bariton en de laatste tijd trombone. Ook hij versterkt opleidingsorkest Funtastic.

Voor meer informatie en kiekjes van de felicitaties aan huis: klik hier.

 

Facebook

Blaaskapel De Durdauwers publiceert eveneens via Facebook.
Vind het leuk
, Reageer Ún Deel !

 

Bekijk verder het Nieuwsarchief
van 2003 tot en met 2021


Mail De Durdauwers Blaaskapel De Durdauwers Erp