Durdauwers Nieuws
2015

2015

 

Tom

Op zondag 11 oktober, vroeg in de morgen, speelden de Durdauwers in Boekel. Op straat bij Marion, Martijn, Lieke en Tom brachten zij een aubade, speciaal bij gelegenheid van Toms geboorte. De buren waren gewaarschuwd... Na de noten waren er beschuiten met muisjes. Tijdens zijn gelukwensen overhandigde Nico de ouders een passend geschenk in de vorm van een goudgele Durdauwersbadjas.

Foto's: José  

 

 

Boerdonk festival

Op zondag 27 september speelde blaaskapel De Durdauwers in Boerdonk op het festival, georganiseerd ter ere van het 5-jarig bestaan van de Boeringse blaaskapel Tismarwadegewendbent. Samen met een aantal kapellen uit de directe regio werd de hele middag muziek gemaakt voor de deur van D'n Hazenpot. Intussen draaiden de draaimolen en de rups hun nooiteindigende rondjes. En ook een lekker najaarszonnetje deed zijn best. Alles bijeen de ingrediënten voor een geslaagd muziekfestijn!

Foto's: Wilma Cuppen  

 

 

Erp Kermis 2015

Op kermiszondag 12 juli speelden de Durdauwers op de braderie tijdens de Erpse kermis...
Rechts de kraam van Harmonie OBK.

Foto's: Truus van den Tillaart

 

Simeonshof
Op zondagmorgen 12 juli verzorgde blaaskapel De Durdauwers een concertje in Simeonshof te Erp.
Voor een zeer goed gevulde zaal speelden de muzikanten een afwisselend programma van evergreens, waarbij ook de lichte toets niet werd vergeten.
Tijn van Brussel praatte een en ander aan elkaar.

   
Klik voor vergrotingen!


 

Durdauwers in Zandhazendurp Rosmalen
Carnavalsdinsdag 17 februari 2015

 

Optocht Erp 2015

 

55
In 2015 vieren ze het 55-jarig bestaansfeest, de Durdauwers. Niet uitbundig maar tijdens de Pronkzittingen van carnavalsvereniging De Uilen van Empeldonk neemt de blaaskapel een prominente plaats in. Nog één keer klinken ze weer: N'n Durdauwer, Kriebels, Wa ik belèèf, Meisjes van Errup....
Begeleid door de rest zingt Harry met de juiste feeling de Durdauwer-evergreens.
Met op het witte doek 55 jaar historie in beeld
: klik hier om het ook te zien!

 

Onderscheidingen
Tijdens het onthullingsbal - op 10 januari 2015-  van de nieuwste Prins van Empeldonk, Sander I, werden Dick en Adri onderscheiden voor respectievelijk hun 11-jarig en 55-jarig lidmaatschap van blaaskapel De Durdauwers. Beiden werden verblijd met een bij de gelegenheid passende Zilveren Uil.


foto: Erna Verhoeven

Terug naar Nieuwsarchief

 

Mail De Durdauwers Blaaskapel De Durdauwers Erp